søndag den 9. september 2012

Endelig lidt tid til scrap....

Har været i scrapklub og har derfor kæmpet som en gal for at få alle lektier væk til weekenden. Det er bare SÅ hyggeligt at være i scrapklub. Bliver så inspireret af de andre og deler gode tips og tricks med hinanden. For ikke at tale om, at vi kan handle i Anjas Hobby. Vi kan bare gå fra og til, det er en gave :o).....


Dette er så mit bud på et kort til den skitse, som vi har fået udleveret. Det er papir fra echo park "So Happy Together". Er helt vild med de farver, der er i den serie. 


Her er så det jeg fik kreeret i scrapklubben. Skal dog lige siges, at jeg kom 2 timer senere end de andre, idet jeg skulle til morgenmad ved min ældste nevøs 18 års fødselsdag.
Kortet med hjerterner er liftet fra et kort, pigerne og jeg så i Panduro Hobby. Det er også der punches er købt. Tænkte så at man også kunne lave kortet med stjerner. Min datter på 8 år har faktisk lige lavet det samme kort. Det er et nemt "nybegynder"-kort. 

Dejligt at være tilbage på scrap-pinden, selvom det går løs på seminariet i morgen igen, så ved ikke hvornår tiden til scrap er der næste gang. :o)

Kærlig hilsen

MosteH


1 kommentar: