mandag den 21. oktober 2013

julekort nr. 6

Her er mit bud på julekort nr. 6. List nostalgisk idet papiret er fra den første pad jeg købte for 2 år siden til Kreative Dage, da jeg begyndte at scrappe. Men igen, det er pynten, jeg går ned på. Godt der er 14 kort, så er der da lidt at øve sig på.


Jeg kan nu se ideen i, at det øverste papir skal være mere farvestrålende/skal kunne være pynt i sig selv. Men det er vel læreprocessen i dette kursus. :o)


Har købt en ny die til store snefnug. Den opmærksomme scrapper vil kunne se, at den første snefnug gik i stykker. Den er simpelthen så fin, at det er næsten umuligt at få papiret ud af die'en. Det er absolut et fejlkøb. Men man kan ikke vinde hver gang haha.

Kærlig hilsen
MosteH

7 kommentarer:

 1. Det er da rigtig fint dit kort, og jeg synes da altid at de røde farver er lækre til danske julekort, og du har fået et rigtig fint look frem i det her.
  med hensyn til din snefnugsdie, har du så prøvet at bruge vokspapir mellem die og papir, nr du skærer den ud? Det virker bare som en drøm, og jeg har set at OTW har fået det på lager herhjemme, hvor man før skulle bestille det udenlands, men ikke mere, og det virker bare, så er de mest intrigante dies nemme at få ud. Du kan prøve med lidt bagepapir også, men det er noget tykkere end vokspapir og kan godt være et problem i sig selv en gang imellem, men vokspapiret virker bare hver gang.

  SvarSlet
 2. Synes det er et fint kort.. Og vi kan jo altid lære nyt, og det er vel også derfor man melder sig til kursus :-) god fornøjelse med kurset, bare klø på

  SvarSlet
 3. Sødt kort igen. Det er så hyggeligt at se alle løsningerne på de forskellige julekort, og man bliver så inspireret af det.

  Et lille fif til dit snefnug. Prøv at pensle din die med pudder eller kartoffelmel inden du kører den igennem - det hjælper tit.

  SvarSlet
 4. Flotte kort, i dejlig julerøde farver, det store snefnug har jeg også købt, men havde kun kvaler hvis jeg brugte for tyndt papir. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Det kalder jeg et rigtig julekort - hyggeligt. Jeg kan godt se, hvad du mener med papir valget - tak- jeg er ikke nået så langt og kan bruge dette tip

  SvarSlet
 6. ..jeg syntes, det er et fint kort i "rigtige" julefarver! Og jeg syntes, det fungerer fint mht papirvalg.
  Mange hilsner fra Tina M.

  SvarSlet