lørdag den 5. april 2014

Så er jeg i gang igen

Jeg fortsætter i dag med mit nye lækre papir.


I dag i brune nuancer. Faktisk har jeg nu i to dage SYET mine kort rundt i kanten. Jeg har elsket det på andre kort, så nu skulle det afprøves. Det er dog desværre en gammel maskine (og faktisk ikke meget brugt), så den syr ikke så flot. Derfor har jeg flosset kanterne godt, for at gi' samme indtryk her. 


Jeg er vild med gaze... det kan jeg ikke komme udenom!


Her har jeg forsøgt mig med at zigzagge forneden.. hmm  Til gengæld har jeg også sat perler på en snor. Det passer så fint til gazen synes jeg. 


Det er fedt at være kreativ. 
Har dog også lige været i "FS-Salon" hos Sofie og Fie og fået ansigtsmaske, neglelak på hænder incl. glans, fodbad, makeup, ordnet hår, og neglelak incl. glans på tæerne - og så endda til klassisk musik selvom de to tøser på 9  og 10 år ikke selv var så vilde med det. "Vil du ha' en frisk upper?" Ja, tak og sandelig om tøserne ikke havde gjort en lille skål mandler, et glas cola og en mintpastil klar til mig. Jeg NØD det :o)

Kærlig hilsen 

MOR / MosteH / Hanne


1 kommentar:

  1. Det kan man da i hvert fald kalde en treat der forstås ha ha ha. Hvor er det skønt at blive så værdsat er det ikke? ha ha ha
    Dine kort er bare super fine alle sammen, og jeg er helt enig, de perler er bare perfekte til gazen, det ser knald hamrende godt ud endda.
    Håber I får en super lørdag aften og nu med lidt treat til tøsserne også efter sådan en behandling ha ha ha.

    SvarSlet