mandag den 1. juli 2013

Kreative dage hos MosteH

Hvor er det skønt bare at være kreativ og have tid til det. Har fået lavet nogle kort efter skitser og efter "eget hoved", hvor jeg prøver mig lidt frem.


Dette kort har jeg lavet efter en skitse fra pinterest. Jeg synes, det er et anderledes og fedt kort. 


Dette er så også set på pinterest - ikke som skitse, men som kort. Jeg synes, det var en sjov ide, at embosse først og bagefter skære en die ud, som man kan se baggrunden igennem. Selve dien har jeg sat indeni kortet, som pynt.


Dette kort er fra en skitse ... fra pinterest (ja elsker at pinne for tiden). Jeg er vild med papiret fra 
Basic Grey. Synes, dette kort er blevet ret flot. Har brugt lidt washitape og træblomster.


Dette er kort, som har formet sig i mit hoved et stykke tid. Har ikke fået brugt denne flotte die fra spellbinder før, og den er ret stor, derfor var min tanke, om jeg kunne lave et lille kort. Samtidig har jeg set flere kort helt i hvidt på pintereset. Dette er dog helt mit eget "design". 


Dette er samme skitse, som det grønne. Det er samme serie fra Basic Grey, men bare i lyserød og brune nuancer. Desuden er det et kvadratisk kort. Samme skitse kan ses på mange måder.


Elsker Maja Design og vintage.


Dette kort er jeg selv helt vild med. Det er ikke så tydeligt på billedet, men det ser ud som om, de blomster, hun har i kurven, falder ud - og så var det faktisk ikke engang med vilje. 


Dette kort er med i udfordringen i Heidis kreative Hule


Maja Design... igen. Til gengæld ikke inspireret fra pinterest :o)
Maja Design, Blev ret vellykket synes jeg.
Er bare vild med de farver.... 

Det var lidt af hvert fra min hånd. 

Kærlig hilsen 
MosteH

6 kommentarer:

 1. WAUW hvor du har hygget dig og med skønne kort til resultat kan man se. Tak for kigget - endnu en blog jeg må nå forbi en gang i mellem kan jeg se. =0)

  SvarSlet
 2. WOW du har da godt nok haft travlt, og sikke en masse flotte kort, der er blevet resultatet. Hvor er det bare skønt, når man engang imellem kan få lov til "bare" at sidde og lege med tingene på denne måde. Super flot alt sammen.

  SvarSlet
 3. Sikke en masse lækre kort du har fået lavet, den der die du har brugt på kortet med "prikkerne" har jeg da også kan være jeg lige skal huske på din ide

  SvarSlet
 4. Hold da op en masse dejlige kort. Elsker selv når der er masser af tid til kreativitet ;o)

  SvarSlet
 5. Rigtig fine kort du har lavet.

  SvarSlet
 6. Sikke en masse søde kort du har fået lavet!! Jeg er også ret tit på Pinteret og lader alle ideerne inspirere mig ;-) Det er altid fedt at give sin egen fortolkning af ideer. Tak for din søde kommentarer omkring mine Donna mobiltlf kort. Jeg kan forsikre dig om, at mine evner ud i syninger er ren øvelse..hi hi...

  SvarSlet