mandag den 29. juli 2013

Sommer-scrap

Så blogger jeg sørme også... bliver hele tiden inspireret af pinterest, men i dag valgte jeg scrapværelset fremfor hængekøjen!!! Og der vel 27 grader udenfor!

Jeg blev inspireret af disse smukke kort, og jeg har varskoet Charlotte om, at jeg blev nødt til at lifte.

Her er mit bud:


Det lille hjertestempel er fra Fakta i sidste uge til kr. 25. Ellers er det Maja design og en hjemmelavet blomst. 

Jeg har også været ved at kigge lidt på Tim Holtz app. Der ligger en masse tutoriels, som jeg har ligget i hængekøjen og blevet inspireret af. 
Det er første gang jeg "for alvor" har kastet mig ud at anvende mine embossing folders. Jeg synes, det er svært, at farven på sværten passe med noget papir og pynt. Det øverste hjerte er embosset og klippet ud - det nederste er stemplet.

Jeg er også blevet inspireret af et lille "frækt" kort på, som jeg lige nu desværre ikke kan finde. Men i hvert fald blev det til disse to kort:Lidt anderledes kort, hvor snoren er hæftet med hæfteklammer. Det kunne jeg aldrig selv have fundet på, men jeg synes faktisk det ser lidt frækt ud til det milde papir. (Når jeg taler så underligt om papir, så føler jeg mig faktisk som en rigtig scrapper. Der er vist ingen af mine veninder, der vil forstå mig! ha Griner)

Nyd dagen og solen.
Ris/ros modtages meget gerne. Jeg lærer hele tiden nyt. 

Kærlig hilsen
MosteH

4 kommentarer:

 1. Ja der kan man bare se, hvad der kan komme ud af, at en sidder og surfer på Pinterest, men dine kort er bare blevet rigtig flotte også. Sikken en masse fine eksemplarer der er kommet fra et enkelt kik her idag. ha ha ha.

  SvarSlet
 2. Super smukke kort du har lavet.

  SvarSlet
 3. Super flotte kort med fine detaljer.
  Ja tit og ofte kan man lige frem se i folks udtryk at de syntes man er skingrende skør men taler man med en scrapper så er forståelsen heldigvis en helt anden, hurra for denne verden hvor man kan finde forståelse og accept ;O)

  SvarSlet
 4. Rigtig søde kort du har lavet og det er altid fedt at blive inspireret af andre. Der er heller ikke rigtig nogen af mine veninder, som helt forstod min begejstring i starten. Det at kunne kærtegne et papir med julelys i øjnene, er vist kun for os scrapaholics ;-) Men bare rolig!! Vi holder med dig ;-). Jeg har ikke kunnet skrive kommentarer hos dig via Google, men via Bloglovin er det endelig lykkedes igen...så "I´ll be back"!!

  SvarSlet