fredag den 16. august 2013

Udvikling....

Har faktisk lyst til at vise en udvikling fra Pinterest til eget kort, og så hvordan det videreudviklede sig for mig.

Det startede med et kig på pinterest her.
Så lavede jeg dette, som jeg viste på min blog sidst.

Og så måtte jeg videreudvikle til dette kort:


Jeg begyndte at lege med gesso, som jeg ikke har prøvet før. Og burlap fik en omgang gesso, for at skifte farve. Jeg fik også leget lidt med sytråd, som jeg heller ikke har prøvet før. Under den store blomst er sågar også lidt sytråd, som pludselig formede sig som en blomst. 


Og når jeg nu var i gang med at lege med gesso, så fik det næste kort en tur med det. 

Det var som om ideer piplede frem, mens jeg lavede kortene, så en videre udvikling var nødvendig. 
Så er scraping endnu sjovere.. :o)

Kærlig hilsen 
MosteH/Hanne

8 kommentarer:

 1. WAUW hvor er de bare flotte begge to. Du har da rigtig fået hul på den byld her, og sikken et flot resultat. Jeg er vild med dem begge to, virkelig flotte.

  SvarSlet
 2. Rigtig fine kort - og det er fedt med videreudvikling.

  SvarSlet
 3. Dejligt at blive inspireret og dine kort er super skønne

  God weekend

  SvarSlet
 4. Hvor er det sjovt at se hvordan det kan gå. Det er nogle fantastiske kort du har lavet, og det gesso er altså godt. Dit første kort er SÅ kreativt og så elegant. Jeg er vild med det.
  Noget andet sjovt er at jeg faktisk lod mig inspirere af samme kort, men da jeg havde fået 2 nye dies der absolut skulle prøves endte mit kort helt anderledes.........og man kan ikke se nogen som helst lighed. Det er jo netop det med at inspirere hinanden, og så sætte sit eget præg på tingene, afhænging af humør, hvad man her i skuffen osv.....Mit ser sådan ud: http://minscrapside.blogspot.dk/2013/08/kort-med-nye-dies.html og du kan nok slet ikke se det. Men der er gesso på nodepapiret....haha.

  SvarSlet
 5. To meget lækre kort i dejlige nuancer, især det første er jeg specielt vild med ;O)

  SvarSlet
 6. Sikke en masse fede ting du har fundet på og sikke en masse teknikker du har fået afprøvet. You go girl!! Pinteret er et fantastisk sted til inspiration og udvikling af nye ideer. Jeg glæder mig til de næste kort du får lavet.

  SvarSlet